svart_200x200

FINBESÖK

En del som gör allt arbete värt det är alla ni härliga kunder vi får möta.
Vi får så mycket tillbaka och väldigt glada blev vi när vår matinspiratör Lars-Olof och fru Elisabeth kom förbi och hälsade på både kor och oss. Solen sken och de fick även möta korna på nära håll, det är inte alltid de kommer fram till okända så lätt.
Jag har samlat på mig en hel del goda tips från honom, som när tid finnes ska delges er, men nu när det är grilltider, vad kan vara bättre än att tipsa om två böcker om grillning för att inspireras till god mat och lära sig grillteknik till härliga sommarkvällar vid grillen.
Grilla som proffsen och Killen vid grillen av Jonas Borssén.
Vi hoppas ni kommer få en härlig sommar som bjuder på många goda stunder.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln