brun_400x237

NYTT BETE

Vi firade nationaldagen med att flytta våra fina landskapsvårdare till en ny hage där de får chansen att äta sly och annat gott som inte passar hästar som mat men kor gillar det och äter gärna och samtidigt gör de en insats och vårdar vår natur och skog till förmån för oss att ha vacker, öppen natur att vara i, fåglar som trivs i deras sällskap och annat smått som också uppskattar det. Det går inte att föreställa sig hur fort det växer igen om det inte betas i markerna. På bara några år tar sly och högväxande gräs över, så det pysslet med att putsa runt staketet och ordna med vatten till kvigorna det känns som ett ordentligt firande både för oss och naturlivet. Hoppas ni alla också fick en riktigt fin nationaldag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln