brun_400x237

KON LOVA

Vi har "köpt" en ko, men inte till gården den här gången, utan till en familj i Bangladesh och hoppas att den ska kunna ge en lite bättre vardag och mer mat på bordet till de som behöver. Det fiffiga är att kor kan beta gräs som vi människor inte kan äta, på platser där vi inte heller kan odla grödor till mat. En av anledningarna till att de kan ge oss mycket med lite medel. Och det man gör är egentligen att man skänker pengar till barnmissionen och de fördelar sen ut förnödenheter och djur. Vi kan inte ha kontroll över allt men väljer att lita på deras kunskap, omdöme och möjlighet att förvalta hjälp till behövande och inte skänker dem till familjer där de kommer svälta. Jag tror att familjerna gör mycket för att djuret ska må bra då det blir det värdefullaste de äger och en möjlighet att försörja sig.Och med det vill vi från oss alla till er alla också önska en riktigt riktigt god jul med tid för avkoppling och trevliga stunder!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln