brun_400x237

UTBILDNING

Vad som ser ut som ett glatt kafferep på bilden är kunskapsspäckad utbildning om kor och deras magar tillsammans med kollegor hållen av agronom Jenny Ahlqvist. För vad kan vara roligare än att lära sig mer om det man tycker om:) Vi träffade Jenny när hon höll föreläsning om hästar och insåg att hon var en otroligt klok kunskapskälla, när vi fick veta att hon kunde kor också kunde vi inte bli gladare utan bokade på direkten. Vi ser fram emot nästa tillfälle. Nu kanske inte så många har kor, men häst, och vill du veta mer djuplodande om hästens utfodring boka fantastiska Jenny jahasttjanst.se. Vi han även ut och titta på korna då passade Stor Ferdinand på att säga hej. På morgonen skulle såklart kakor bakas till fikat och hönorna hade varit så snälla och lagt många ägg. Det är en speciell känsla av från jord till bord när man vet att hönorna har fått gå och picka sånt de gillar och växer på plats. Katten Bonnie hade mest kul i halmbalarna vi ställt in inför vintern, högt och bra klätternät där:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » NYTT ÅR:  ”Hej, Tänkte höra om det finns möjlighet att köpa kött från fjällko av er? Jag ka..”

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln