brun_400x237

SOMMAR OCH VATTEN

Ja, så var den äntligen här sommaren:) Allt blir lite lugnare, vi njuter av vädret, fina blomster som fortfarande står i blom, korna som vilar eller betar i sakta mak. I helgen har vi installerat en ett nytt vattenkar i en av hagarna med flottör för alltid färsk vatten och så är den lättare att rengöra för oss. De verkar nöjda, fjällkon svartnos var först ut att pröva medan de andra funderade lite på bytet först. Hönsen har börjat ta små promenader med sina små och plockar i gräsmattan tillsammans med sädesärlorna. De uppskattar nyklippt gräsmatta där småkrypen är lättåtkomliga.  Nu håller vi tummarna att vädret håller i sig för alla semesterfirare och kollegor som tar in hö.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » NYTT ÅR:  ”Hej, Tänkte höra om det finns möjlighet att köpa kött från fjällko av er? Jag ka..”

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln