brun_400x237

HELGJOBB

Det har varit skönt med helg det har har hunnits med mycket jobb på gården, även lite tid för avkoppling och det har inte gjort någonting att det varit så fint väder. Allt blir lätt och flyter på.  Även fåglarna har börjat jobba, och samlar för fullt till sina bon. Vår hund passar på fälla så lämpligt, att vi kan ge dem lite mjukt och mysigt bomaterial. Det sätter vi upp i träden och då vågar de hämta även fast vi är ute. Roligt att se hur snabba det är. På bara några minuter tar tussarna slut då är det bara att borsta lite till :) Två kalvar till har också kommit, Sture och Sivan. Stures mamma tyckte att det var lite jobbigt med första diandet och ville sparka, då är knepet att klia henne på baken medans kalven diar. Då är kliandet mysigare än diandet är jobbigt och hon står snällt.

Kommentera gärna: