brun_400x237

VARDAG

Kalvningssässongen är över och vardagen är tillbaka. Den här veckan har det varit gott och blandat på arbetsfronten,  ​Det finns alltid något att göra och hur mycket man än jobbar finns det alltid lite mer att göra, en bra garanti för att det aldrig blir långtråkigt:) Delar till traktor behövde omvårdnand för att fungera igen, såmaskinen sågs över i väntan på att regnet ska avta så jorden torkar till och det blir möjligt att så, en 5 min resa till sommarbete för kvigorna resulterar i ett djursläp som bevisar kors förmåga att skita ner mycket på liten tid, så hur kort resan än är behövs det alltid en heltvätt efter.  En ny hage  ska ordnas så stolpar till staket har satts. Där har vi arbetskompisarna spätt och slägga, att gå till gym efter en dag med dem är överflödigt. Vi hittade då på en bit av det gamla staketet med ekstolp som finns kvar sen tiden då stationsvaktmästaren vid järnvägen hade sin egna lilla markbit och några djur för självhushållning. Det har ändrats lite sen dess men nu kommer djuren tillbaka dit och fortsätter arbetet med att hålla landskapet öppet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln