svart_200x200

En regnig dag

Vilket sommarväder, men korna är nog glada att slippa myggor iallafall. När det var så kallt och regnigt som idag fick blev det lite pyssel inne i ladugården inför målning, flytta lite mer hö och lasta ensileringsplast för att köra till återvinning. Katterna Bonnie och Clyde visste ändå hur man bäst njuter av dessa dagar, vila och gos. Hönsmammorna släppte knappt ut de små, de gör verkligen skäl för namnet hönsmamma. Men lite nata kunde de inte låta bli att komma ut till och äta, men ingen lång stund innan de föser in kycklingarna igen. Med förhoppning om varmare dagar framöver:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

  • Fredrik Killander » LÖRDAG:  ”Kul att se att ni kommit igång så väl, Jag ser fram emot att komma och hälsa på..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln