svart_200x200

TJUVTITT

Här kommer ett litet förhandsavslöjande till dig. Vi kommer också ha förmånen att kunna leverera genuina Kalkungstorps marmelader och honung tillsammans med våra köttlådor. De är kokade för hand och så många råvaror som möjligt är plockade i deras trädgård. Honungen är slungad och påfylld direkt (inte uppvärmd som den i butiken). En av mina favoriter är citronmarmeladen, där de enda ingredienserna är ekologiskt socker, ekologisk citron och vatten. Vi kommer snart även kunna sälja dem hos oss i gårdsbutiken. Det är vi väldigt glada och stolta över!

Etiketter: köttlåda marmelad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

  • Fredrik Killander » LÖRDAG:  ”Kul att se att ni kommit igång så väl, Jag ser fram emot att komma och hälsa på..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln