svart_200x200

SOMMARHÄLSNING

Vi har fått en sommarhälsning från Rulle vår Angus tjur som är och hälsar på lite andra kossor. Han har det mycket bra och äter gott. Vi lyckades få en lite svalare dag och genast började "att göra listan" betas av, den som fått ta det lugnt ett tag. Det byggs b.la ert nytt hönshus och målas. 
Annars går våra tankar till våra kollegor och alla andra som är drabbade av branden. Vi har lämnat våran lagård till förfogande om det skulle behövas men nu hoppas vi att det inte ska sprida sig mer och släckas snart.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » NYTT ÅR:  ”Hej, Tänkte höra om det finns möjlighet att köpa kött från fjällko av er? Jag ka..”

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln