svart_200x200

Sommar i P1 med hönorna

Just nu har vi lite sommarledigt pysslar med det nödvändigaste som att se till att korna klarar värmen, göra rent i vattenkaren (en inte alls tokig syssla som kan innebära lite svalkande vatten på en själv), hålla koll på att saltsten och minerlarer finns (viktigt att djuren har fri tillgång till det i hettan) och när åskan går och ger ett härligt sommaregn tittar vi till elagregaten till hagarna så de inte blivit förstörda av blixten. Sen hinner vi även med att sitta i trädgården fika, lyssna på sommar i P1 tillsammans med hönorna de är så gulliga och verkar uppskatta den stilla närvaron. Ha det gott ute i sommaren!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » NYTT ÅR:  ”Hej, Tänkte höra om det finns möjlighet att köpa kött från fjällko av er? Jag ka..”

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln