svart_200x200

KVÄLLS PROMENAD

En fin kvällstur för att titta till kor och kalvar blev det. Katten Bonnie följer med som vanligt och spanar men vill helst kela istället. Tjuren Stor Ferdinand var en bit ifrån flocken för att hålla koll på några stutar som är på rymmen från en annan gård. Vi har hoppats att de skulle ty sig till våra kor så det gick att få in dem, men de håller sig på mer än replängds avstånd. Sen räknade och räknade vi kalvarna, som vi gör varje kväll, men det var en för lite. Tillslut gick vi runt och såg den sista lilla ligga gömd i gräset och sova. Den titta lite yrvaket på oss när vi gick fram för att klappa den och se hur den mådde. Vi hittade också en blomma igen som vi inte vet namnet på. Tänkte fråga er igen om ni vet vad den heter?  Kanske har jag lite mer koll på blommorna i hagarna till hösten med er hjälp:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » NYTT ÅR:  ”Hej, Tänkte höra om det finns möjlighet att köpa kött från fjällko av er? Jag ka..”

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln