brun_200x200

TIPS FÖR GRYTAN

Det finns fler rätter än pulled beef som är praktiskt att laga över natten. Att göra grytor på samma sätt är också smidigt och väldigt gott, ställ in grytan i ugnen på 80-90grader, se bara till att det är ordentligt med vätska i. På morgonen har du kvällens middag klar, bara att koka ris eller potatis till (snabbare än hämtmat ;) och ofta blir det över till matlådor. Grytor är perfekt matlådemat med ris till. Hemligheten med möra grytor är att ha tid och låg värme, även på spisen, ha en gryta med tjock botten och bryn köttbitarna först.  En av favoriterna här hemma är  burgundisk köttgryta.(på lägre tempratur behöver den vara inne längre än receptet säger) burgundisk gryta icas recept smakar gott utan Bouquet garni också. Högrev, bog, bringa och är delar som passar bra till grytor.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

  • Fredrik Killander » LÖRDAG:  ”Kul att se att ni kommit igång så väl, Jag ser fram emot att komma och hälsa på..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln