svart_200x200

Hej på dig!

Åhh, vilken söndagsmorgon. Det känns som det är sommar, det luktar  varmt regn, allt är stilla och lungt, och  imorse föddes lilla Stina, andra  kalven för i år.
I veckan har det däremot varit full fart, och den avslutades på fredagen med leverans av köttlådor.Det är inte bara en förmån att kunna leverera kött från djur som sluppit långa transporter och stress vid slakt, utan fått bra hantering hela vägen (det känns viktigt som uppfödare att de bitarna också är bra),  det är också väldigt trevligt att träffa alla goa kunder, det är en av alla saker som gör allt hårt arbete värt det.

Kameran  hann vi också plocka fram, och en sak kan vi konstaterat, att ta kort på kor är inte det lättaste. Man är liksom inte själv om försöken, hela flocken är hjälpsam med att puffa på armarna, slicka i håret och allmänt kel, så det mesta blir suddiga bilder eller mycket annorlunda vinklar ;) Här lyckades vi iallafall fånga fina Alva på bild, hon är en snäll och försiktig kviga som gärna tittar på lite istället.

Etiketter: köttlådor foto

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » NYTT ÅR:  ”Hej, Tänkte höra om det finns möjlighet att köpa kött från fjällko av er? Jag ka..”

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln