svart_200x200

VÅRVINTER

Hoppas ni alla fick en fin och trevlig Valborg. Här var det lugnt men på  första maj blev det en annorlunda dag när vi förvånade vaknade upp och såg ett täcke med 20cm blötsnö.
Lite konstigt att se korna mitt i snön ändå betandes grönt gräs. Vi fick gå ut och halma lite extra till dem på deras favoritliggplatser under träd. Några som inte heller var förberedda var träden och buskarna och flera bröts av. Så i helgen har det varit motorsågen som jobbat med att få bort träd och grenar, sen har stängslen kollats av så de inte har blivit skadade. Men nu skiner solen igen och gräset är grönt. Inte riktigt lika varmt som innan bara. Och  vi avslutade helgen med ett besök hos slaktaren (som inte heller har helg) och hämtat köttlådor och levererat och imorgon Är det fler leveranser på gång då lite längre bort.

Etiketter: köttlådor

Kommentera gärna: