brun_200x200

Varför säljer vi köttlådor? Jo, det började för många år sen när vi startade med kor och inte på några villkors vis ville skicka dem långt bort på slakt. Vi ville själva ta ansvar för dem hela vägen! Samtidigt startade ett litet slakteri bara några km härifrån. Vilken lyckträff med de bästa sidoeffekter. Vi kunde köra djuren själva till det lilla slakteriet och med egna ögon se hur lugnt de hade det i sin box mumsandes på hö när de kom fram. Utöver det att djuren har det bra, gav det oss möjligheten att erbjuda ett så stressfritt kött som möjligt. Köttet får hängmöra länge och hanteras av kunniga människor efter konstens alla regler för den bästa kvalitén. Det vi fick då är förmånen att kunna leverera till er och det kommer vi fortsätta göra.
Vi gör lådor som väger mellan 20-30kg och allt ingår från oxfilén till köttfärsen. Ca hälften styckdetaljer hälften färs.
I höst prövar vi lite andra storlekar också och ser hur det fungerar.

FJÄLLKOLÅDA

När kockar själva får välja är fjällko en favorit. Detaljerna är lite nättare och fibrerna lite kortare. De som en gång köpt fjäll vill sällan ha annat efter det.
1 låda 20-30 kg
189 kr/kg
 

ANGUSKORSNING UNGNÖT

Ett mört kött som är uppväxt på enbart gräs och ensilage. Det som brukar kallas gräsbeteskött. Ger smakrikt och nyttigt kött.
1 låda 20-30 kg
169 kr/kg

 

KONTAKTA OSS

Varmt välkommen att ringa oss eller skicka sms för att boka/köpa kött eller om du har frågor.
 Tel 070-2884463 Kajsa
 

BESTÄLLA

Just nu har vi kö på köttlådor.
Ring oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns möjligheter att boka kött.

Vi har enstaka detaljer hemma till försäljning och kommer även att sälja lite under våren på REKO.