svart_200x200

Sommar och sol

Vi hoppas ni har det bra med  härligta bad och semester.
Vi märker såklart av torka och foderbrist för djurägare, därför lägger vi om planeringen för i år och istället för att erbjuda lådor både höst och vår kommer vi koncentrera allt till i höst. Det ger att vi kan få foder över öch hjälpa andra djurägare med.
Stora delen av lådorna är bokade men vi har en del kvar till er som vill passa på att fylla frysen med gräsbeteskött.
REKO-ringarna i Sverige kommer tillsamans starta en kampanj för att hjälpa till med försäljning av kött. Där kommer vi erbjuda en mindre låda och den finns att boka här på hemsidan med.
Vi är väldigt glada för all omtanke ni visar, det hjälper humöret att veta att ni också bryr er om hur det går. Det är fantastiskt hur alla hjälps åt så gott det går så jag tror att det kommer lösa sig för många när vi hjälps åt.

boka din köttlåda här