IMG_9320

FÖRSTA SKÖRDEN KLAR

Nu är första skörden klar och det är en skön känsla att djuren har mat i vinter. Vädret har inte varit det bästa för hö så vi är glada att vi fått in hälften av vad vi bruka iallafall. Det var kallt, vi har frusit på lasset där det i vanliga fall är galet varmt och svettigt. Att vi tar in hö fortfarande när vi har det så bra att korna klarar sig alldeles utmärk på bara ensilage som är mycket mindre arbetsintensivt, är för att det är uppskattat av korna att få lite hö emellanåt och då är det värt jobbet, sen är det bra att ha till hästarna när de bara behöver lite foder.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » NYTT ÅR:  ”Hej, Tänkte höra om det finns möjlighet att köpa kött från fjällko av er? Jag ka..”

  • Eva » PLNAERINGSMÖTE PÅ GÅRDEN:  ”Sååå, trevligt det ser ut. Måste vara ett bra jobb. Undrar vad "hunden " tänker...”

  • kerstin W » TIPS FÖR GRYTAN:  ”perfekt ja tack”

  • Karin » FJÄLLKOKALV:  ”Vilken liten söt! Kram”

  • kerstin » SYSKONKÄRLEK:  ”låter mysigt”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln