IMG_9320

MÅNDAGSMORGON

I helgen har vi haft riktigt aprilväder och som vackrast var det när solen lyste starkt i regnet och en klar regnbåge lös över himmlen. Nu går det inte att fånga magin på bild, men vi blev ganska säkra på var skatten finns :) Igår var vi förbi Islandshästkonsult alltid lika trevligt att komma dit. Extra roligt  var det då vi träffade gäster som inte bara var nöjda med en bra kurs hos dem, utan ätit nötkött ifrån oss till middag och tyckte det var jättegott. Kul att höra att det det vi jobbar för är bra. Nu så här på måndagsmorgonen när en ny vecka börjar och solen lyser klart, tar vi en extra kopp kaffe och njuter lite extra för igår blev vi uppe sent en kalv föddes på kvällen och innan vi  kan sova vill vi se att allt går bra och  att den diar ordentligt. Det var inga problem för tjurkalven Svante, det brukar inte var det, men man vill ändå vara säker .

Kommentera gärna:

.